Om Stinas Trägårdshjälp

Jag heter Stina och har älskat växter och trädgård så länge jag kan minnas. Det startade nog redan när jag som liten fick min första balkonglåda och har sedan utvecklats med tiden allteftersom jag blev med egen trädgård.

Under åren har jag utbildat mig inom trädgårdsskötsel och trädgårdsdesign och parallellt haft olika trädgårdsuppdrag. Min mångåriga erfarenhet som projektledare kommer väl till pass när det gäller att lyssna in och förstå vad som behöver lösas för att sedan strukturera och planera hur. Här är god kommunikation A och O.

Sedan 2010 driver jag Stinas Trädgårdshjälp, ett litet personligt företag som vänder sig till trädgårdsägare i Uppsala med omnejd som behöver hjälp på ett eller annat sätt med sin trädgård.

Oavsett om det behövs en liten eller stor insats så är målet alltid densamma, att med min hjälp skapa en trivsam, funktionell och vacker trädgård till glädje för dig som trädgårdsägare.

Välkommen att kontakta mig med dina frågor eller funderingar.

Stina Englund på Stinas Trädgårdstjänst

Mina utbildningar

  • Trädgårdsarkitektutbildning vid Trädgårdsakademin
  • Grönt Kort, Fruktträdsbeskärare certifierad av Riksförbundet Svensk Trädgård
  • Grundkurs Skötsel av park och trädgårdsmiljö, Hvilan utbildning

Hjälp med din trädgård?